AKTUELNOSTI


Poziv na strukturirani dijalog

bitmap logo you see   sbm

Poštovani/e mladi, omladinski radnici/e, omladinski lideri/ke i predstavnici/e kancelarija za mlade,

Proces razvoja modela...

Opširnije >>>

Radionice u okviru validacije prethodno stečenih kompetencija

Radionica validacija flajer webU okviru završnog dela procesa validacije prethodno stečenih kompetencija u omladinskom radu - Dana procene, pozivamo mlade da se uključe u jednosatne radionice koje će kandidati i kandidatkinje...

Opširnije >>>

Poziv na regionalne javne tribine „UZDRAVLJE!"

NAPOR, KOMS i Asocijacija KZM Vas pozivaju da učestvujete u 4 regionalne konferencije pod nazivom „Uzdravlje!“ koje će se od 06. oktobra do 10. novembra 2017. godine održati u Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu i Nišu. Tribine predstavljaju nastavak...

Opširnije >>>

Poziv za člana/icu komisije za procenu kandidata/kinja za validaciju

graduation 2014NAPOR otvara konkurs za jednu osobu koja će učestvovati...

Opširnije >>>

Doktori za nezaposlenost

banner1

Strateški partneri:

 

 

logo mos onlygrbsrbijamanji

 

 

 

 

 

  

 

koms logo

 

Asocijacija KZM LOGO

  

BITMAP logo YOU SEE SBM

 

Ponovljen konkurs za licenciranje organizacija za sprovođenje obuke za omladinske lidere/ke
utorak, 01 decembar 2015 14:15

Upravni odbor NAPOR doneo je odluku da se "Konkurs za licenciranje organizacija članica za sprovođenje obuke za omladinske lidere/ke" poništi iz razloga malog broja i nedovoljno kvalitetnih podnetih prijava koje nisu u skladu sa strategijom i vrednostima NAPORa, zbog kojih se pojavljuju različite nedoumice koje otežavaju donošenje odluke o odabiru organizacija. Iz ovog razloga Konkurs se ponavlja uz dodatne kriterijume za organizacije koje žele da budu licencirane.

Novi konkurs nastoji da osigura veću uključenost trenera/kinja i mentora/ki koji su aktivni članovi/ce akreditovanih organizacija članica NAPOR u sprovođenje obuke za omladinske lidere/ke, kroz jasnije kriterijume za prijavljene pojedince/ke i organizacije.

Više informacija o možete naći u Tekstu konkursa, a obrasci za prijavu nalaze se na sledećim linkovima:

Obrazac A - Prijava organizacije članice

Obrazac B - Biografije predloženih trenera/kinja

Obrazac V - Biografije predloženih mentora/ki 

Rok za prijavu organizacija za licenciranje za sprovođenje 1. modula - Osnove omladinskog rada je 10.12.2015. u 17h, dok je za ostale module 21.12.2015. u 17h. Kontakt osoba za prijavu i dodatne informacije je Ivana Volf, e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , telefon: 063597991.

Obuka za omladinske lidere/ke ima cilj da obuči osobe koje pružaju podršku mladima kroz različite aktivnosti i projekte u zajednici, kreirane na osnovu društvenih, ponašajnih, zdravstvenih, razvojnih i sigurnosnih potreba mladih. Osnovna svrha jeste podsticanje mladih na aktivizam, kvalitetno provođenje slobodnog vremena i informisanje mladih.

Obuku za omladinske lidere/ke NAPOR sprovodi u okviru projekta "Bez muke nema nauke, bez NAPOR-nih koraka kvalitetu pomaka!" koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.