AKTUELNOSTI


Prilika da unapredite kompetencije u omladinskom radu

Online kursevi flyer 1Kako?

Učešćem na online kursevima u organizaciji NAPOR-a

Kome su namenjeni kursevi?

Na online kurseve mogu da se prijave svi praktičari/ke omladinskog rada u organizacijama članicama NAPOR (pridruženim i punopravnim članicama),...

Opširnije >>>

Poziv za mentore/ke u projektu „Uključivanje uživo“

Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa tri nacionalna saveza – Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade, Nacionalnom asocijacijom praktičara/-ki omladinskog rada i Krovnom organizacijom mladih Srbije i uz finansijsku podršku...

Opširnije >>>

Održan sastanak akreditora/ki NAPOR

U petak 14. jula 2017. od 11.00 do 17.00h u sali za prezentacije Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima grada Beograda, odmah nakon obuke za predstavnike/ce organizacija koji učestvuju u 5 ciklusu procesa (re)akreditacije održan je sastanak...

Opširnije >>>

Održan kurs o radu sa društveno osetljivim grupama prema principima...

Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom praktičara/ki omladinskog rada NAPOR, Krovnom oraganizacijom mladih Srbije KOMS i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade sprovodi projekat pod nazivom "Uključivanje uživo" koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike...

Opširnije >>>

Doktori za nezaposlenost

banner1

Strateški partneri:

 

 

logo mos onlygrbsrbijamanji

 

 

 

 

 

  

 

koms logo

 

Asocijacija KZM LOGO

  

BITMAP logo YOU SEE SBM

 

Poziv za (RE)akreditaciju NAPOR članica
utorak, 06 jun 2017 14:56

U skladu sa usvojenim strateškim planom NAPOR-a za osiguranje kvaliteta  programa omladinskog rada (NAPOR Skupština, Kragujevac 2014), objavljujemo konkurs za (RE)akreditaciju 20 (slovima: dvadeset) organizacija članica NAPOR za ostvareni kvalitet u omladinskom radu.

Zašto treba proći kroz proces akreditacije?

Nakon Skupštine (2010) usvojeni su standardi programa omladinskog rada sa primarnom svrhom podizanja kvaliteta programa članica NAPOR. Predviđeno je da primena standarda od strane članica organizacija ima višestruku korist:

  • Akreditacija organizacije je jedan od uslova za punopravno članstvo u NAPORu.
  • Dokaz relevantnim institucijama i donatorima o kvalitetu rada koji organizacije sprovode
  • Da rad omladinskih radnika/ca bude vrednovan i priznat i da su zadovoljni svojim postignućima
  • Procenu trenutnog  stanja kvaliteta rada članica NAPOR i razvijanje plana za unapređenje prakse

Više informacija o procesu akreditacije, traženom profilu učesnika/ca, dinamici aktivnosti, vremenskom okviru i načinu prijavljivanja možete pronaći u tekstu poziva ovde.
Prijavni formular za učešće u procesu (RE)akreditacije možete pronaći ovde
U prilogu ovde nalazi se i lista pridruženih organizacija članica koje imaju mogućnost prijavljivanja u proces akreditacije, kao i lista punopravnih organizacija kojima je istekla akreditacija i koje imaju mogućnost da reakredituju svoje programe omladinskog rada.

Zainteresovani predstavnici/e organizacija mogu se prijaviti slanjem potpisanog, overenog i skeniranog prijavnog formulara na mejl adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli sa naznakom „Prijava za učešće u procesu REakreditacije organizacija članica NAPOR“ najkasnije do 16. juna 2017. godine do 17.00 časova.

*Nepotpune i zakasnele aplikacije se neće uzeti u razmatranje. NAPOR sekretarijat će obavestiti odabrane kandidate/kinje ispred njihovih organizacija najkasnije do 20. juna 2017. o svojoj odluci.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Nemanji Obradoviću na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , ili na 069/199-23-16 .