AKTUELNOSTI


Poziv na strukturirani dijalog

bitmap logo you see   sbm

Poštovani/e mladi, omladinski radnici/e, omladinski lideri/ke i predstavnici/e kancelarija za mlade,

Proces razvoja modela...

Opširnije >>>

Radionice u okviru validacije prethodno stečenih kompetencija

Radionica validacija flajer webU okviru završnog dela procesa validacije prethodno stečenih kompetencija u omladinskom radu - Dana procene, pozivamo mlade da se uključe u jednosatne radionice koje će kandidati i kandidatkinje...

Opširnije >>>

Poziv na regionalne javne tribine „UZDRAVLJE!"

NAPOR, KOMS i Asocijacija KZM Vas pozivaju da učestvujete u 4 regionalne konferencije pod nazivom „Uzdravlje!“ koje će se od 06. oktobra do 10. novembra 2017. godine održati u Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu i Nišu. Tribine predstavljaju nastavak...

Opširnije >>>

Poziv za člana/icu komisije za procenu kandidata/kinja za validaciju

graduation 2014NAPOR otvara konkurs za jednu osobu koja će učestvovati...

Opširnije >>>

Doktori za nezaposlenost

banner1

Strateški partneri:

 

 

logo mos onlygrbsrbijamanji

 

 

 

 

 

  

 

koms logo

 

Asocijacija KZM LOGO

  

BITMAP logo YOU SEE SBM

 

Poziv za učesnike seminara "Create ON-line Learning Tools"
četvrtak, 07 septembar 2017 13:44

seminar flyerU okviru projekta "European Wide Web of Youth Work" otvaramo poziv za 4 učesnika/ce seminara "Create ON-line Learning Tools", koji se održava od 23. do 29.10.2017. u Sloveniji.

Seminar će okupiti trenere/kinje, omladinske radnike/ce i stručnjake u upotrebi online alata u programima neformalnog obrazovanja, kako bismo razgovarali o mogućnostima online učenja u kontekstu neformalnog obrazovanja, a naročito u programima namenjenim omladinskim radnicima/cama i omladinskim liderima/kama. Zajedno sa IT stručnjacima istražićemo načine za unapređenje postojećih alata i kreiranje novih kako bismo ih učinili interaktivnijim, iskustvenim i prilagođenim za razvoj znanja, veština, stavova i vrednosti važnih za omladinski rad.

U toku seminara, grupa IT stručnjaka će dati tehničku podršku u kreiranju novih alata za online učenje u skladu sa idejama i potrebama koje će doći od omladinskih radnika/ca i trenera/kinja. 

Nakon seminara, timovi koji će biti kreirani tokom aktivnosti, dobiće podršku projektnog tima da nastave rad na alatima za online učenje kako bi ih pripremili za promociju i upotrebu.

Pripremna faza seminara će se odvijati online, kroz platfomu za učenje na www.napor.net/obuka, a planirano je da počne 6.10. i traje do 20.10.2017. Rezidencijalni deo seminara će se održati u Sloveniji (tačno mesto će biti utvrđeno do trenutka selekcije učesnika/ca). Nakon rezidencijalnog dela, učesnici/ce će nastaviti da rade na svojim idejama za nove alate i metode za online učenje omladinskih radnika/ca i omladinskih lidera/ki.

Čitav proces će realizovati tim od 2 facilitatora uz podršku partnerske organizacije iz Slovenije - Socijalna akademija, NAPOR i ostale partnerske organizacije.

Seminar ima za cilj da okupi omladinske radnike/ce, trenere/kinje u omladinskom radu i neformalnom obrazovanju, kao i IT stručnjake/kinje koji su motivisani da razvijaju ideje za nove alate i metode u online učenju za omladinske radnike/ce i omladinske lidere/ke. 

Potrebno nam je 2 omladinska radnika/ce ili trenera/kinje i 2 IT stručnjaka/kinje iz Srbije.

Rok za prijavu je 20.09.2017., a formular za prijavu možete naći ovde. Pogledajte tekst poziva u kojem su naznačena dodatna dokumenta koja je potrebno poslati uz prijavu, kao i detaljniji profil učesnika/ca. Nacrt programa treninga možete videti ovde.

Projekat "European Wide Web of Youth Work" je finansiran od strane Evropske unije kroz program Erasmus +, kao i od strane Ministarstva omladine i sporta kroz projekat "Omladinski rad izvan okvira".

 Logo MOS 2015                                                                         EU flag