AKTUELNOSTI


Poziv na strukturirani dijalog

bitmap logo you see   sbm

Poštovani/e mladi, omladinski radnici/e, omladinski lideri/ke i predstavnici/e kancelarija za mlade,

Proces razvoja modela...

Opširnije >>>

Radionice u okviru validacije prethodno stečenih kompetencija

Radionica validacija flajer webU okviru završnog dela procesa validacije prethodno stečenih kompetencija u omladinskom radu - Dana procene, pozivamo mlade da se uključe u jednosatne radionice koje će kandidati i kandidatkinje...

Opširnije >>>

Poziv na regionalne javne tribine „UZDRAVLJE!"

NAPOR, KOMS i Asocijacija KZM Vas pozivaju da učestvujete u 4 regionalne konferencije pod nazivom „Uzdravlje!“ koje će se od 06. oktobra do 10. novembra 2017. godine održati u Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu i Nišu. Tribine predstavljaju nastavak...

Opširnije >>>

Poziv za člana/icu komisije za procenu kandidata/kinja za validaciju

graduation 2014NAPOR otvara konkurs za jednu osobu koja će učestvovati...

Opširnije >>>

Doktori za nezaposlenost

banner1

Strateški partneri:

 

 

logo mos onlygrbsrbijamanji

 

 

 

 

 

  

 

koms logo

 

Asocijacija KZM LOGO

  

BITMAP logo YOU SEE SBM

 

Poziv na strukturirani dijalog
četvrtak, 19 oktobar 2017 12:41

bitmap logo you see   sbm

Poštovani/e mladi, omladinski radnici/e, omladinski lideri/ke i predstavnici/e kancelarija za mlade,

Proces razvoja modela strukturiranog dijaloga u Srbiji pokrenuli su Krovna organizacija Srbije i Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada. Asocijacije smatraju da je ovakav model neophodno razviti kroz konsultativni proces sa svim akterima koji će biti uključeni i zato vas pozivamo da zajedno promišljamo o modelu strukturiranog dijaloga u Srbiji koji će uključiti sve nas i uspostaviti mehanizam koji omogućava kontinuiran dijalog sa donosiocima odluka o svim pitanjima koja se tiču mladih.

Da biste učestvovali na jednom od 3 sastanaka koje organizujemo u Nišu, Novom Sadu i Beogradu dovoljno je da do 30. oktobra ispunite kratku prijavnu formu na linku: https://goo.gl/forms/2zNxvgkkWcOVywSr2


Detaljnije informacije o sastancima nalaze se u pozivu, kao i u programu sastanaka.


Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Jelenu Stojanović, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Realizaciju sastanaka omogućila je Delegacija Evropske unije kroz projekat: “Platforma za inovacije u oblasti nezaposlenosti mladih jugoistocne Evrope“ u kom od 2015. godine pored NAPORa učestvuje još 6 organizacija civilnog društva iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova, Albanije i Turske.

 
Radionice u okviru validacije prethodno stečenih kompetencija
utorak, 10 oktobar 2017 14:34

Radionica validacija flajer webU okviru završnog dela procesa validacije prethodno stečenih kompetencija u omladinskom radu - Dana procene, pozivamo mlade da se uključe u jednosatne radionice koje će kandidati i kandidatkinje za zvanje omladinskih lidera/ki i omladinskih radnika/ca izvoditi pred komisijom. Radionice se održavaju u Novom Sadu, 17., 18. i 19.10. od 13.15 do 16.35, po sledećem rasporedu:

 
 

 

  

 

17.10.2017., u Omladinskom klubu OPENS, Bulevar Despota Stefana 5
 13.15 Hod u tuđim cipelama: izazov ili privilegija? 
 14.25 Vrednosti i principi omladinskog rada 
 15.35  Komunikacijske veštine 

 

18.10.2017., u Omladinskom klubu OPENS, Bulevar Despota Stefana 5
 13.15  Javno zagovaranje
 14.25 Komunikacija i asertivnost - osnovni pojmovi
 15.35 Dramske tehnike u interkulturalnom učenju

 

19.10.2017., u NAPOR kancelariji, Narodnog fronta 35
 13.15       Razvojno-preventivni radioničarski rad sa decom bez roditeljskog staranja
14.25 Uvod u globalnu edukaciju
 15.35 JA govor

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće u radionicama putem e-maila: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , telefonom na 063597991 ili porukom na Facebook nalogu NAPOR-a  Jedna osoba se može prijaviti za jednu ili više radionica, potrebno je samo da naznači temu i vreme održavanja radionice/ca na koje se prijavljuje.

Prijave prihvatamo do subote, 14.10.2017.

 
Poziv na regionalne javne tribine „UZDRAVLJE!"
sreda, 27 septembar 2017 11:50

NAPOR, KOMS i Asocijacija KZM Vas pozivaju da učestvujete u 4 regionalne konferencije pod nazivom „Uzdravlje!“ koje će se od 06. oktobra do 10. novembra 2017. godine održati u Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu i Nišu. Tribine predstavljaju nastavak rada na Zajedničkim standardima subjekata omladinske politike u R. Srbiji sa fokusom na prevenciju konzumacije i promocije alkohola u omladinskim aktivnostima.

Regionalne tribine biće održane prema sledećem rasporedu:

U Novom Sadu, 06. oktobra, 10.30 - 14.00 časova, mesto održavanja biće javljeno registrovanim učesnicima/cama.

U Kragujevcu, 12. oktobra, tačno vreme i mesto biće javljeno registrovanim učesnicima/cama

U Beogradu, 09. novembra, tačno vreme i mesto biće javljeno registrovanim učesnicima/cama

U Nišu, 10. novembra, tačno vreme i mesto biće javljeno registrovanim učesnicima/cama

Kroz regionalne javne tribine „Uzdravlje!“ upoznaćete se sa Zajedničkim standardima, imaćete priliku da razmenite iskustva sa praktičarima/kama omladinskih aktivnosti, da diskutujete o primeni Zajedničkih standarda, kao i da učestvujete u kreiranju predloga za implementaciju zdravlja i blagostanja mladih u omladinskim aktivnostima.

Smatramo da bi bilo značajno da svojim aktivnim učešćem doprinesete radu na javnim tribinama u analizi dokumenta Zajednički standardi i u kreiranju preporuka za njihovo sprovođenje. Dokument Zajedničkih standard se nalazi OVDE.

Molimo Vas da ispred svog udruženja ili kancelarije za mlade delegirate jednu osobu koja je na poziciji upravljanja aktivnostima za mlade, a koja će učestvovati u radu na javnoj tribini.

Za učešće na tribini neophodno je popunjen prijavni obrazac koji se nalazi OVDE poslati na mejl adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli najkasnije do:

4. oktobra u 17:00 časova za učešće na tribini u Novom Sadu

10. oktobra u 17:00 časova za učešće na tribini u Kragujevcu

7. novembra u 17:00 časova za učešće na tribini u Beogradu

8. novembra u 17:00 časova za učešće na tribini u Nišu.

Zvaničan poziv na tribinu sa više informacija nalazi se OVDE, a detaljna agenda tribine biće dostavljena svim prijavljenim učesnicima na mejl blagovremeno, pre održavanja događaja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti koordinatorki događaja Marijani Rodić na imejl adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli   ili telefonom na 062 48 777 1.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 69