AKTUELNOSTI


Prilika da unapredite kompetencije u omladinskom radu

Online kursevi flyer 1Kako?

Učešćem na online kursevima u organizaciji NAPOR-a

Kome su namenjeni kursevi?

Na online kurseve mogu da se prijave svi praktičari/ke omladinskog rada u organizacijama članicama NAPOR (pridruženim i punopravnim članicama),...

Opširnije >>>

Poziv za mentore/ke u projektu „Uključivanje uživo“

Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa tri nacionalna saveza – Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade, Nacionalnom asocijacijom praktičara/-ki omladinskog rada i Krovnom organizacijom mladih Srbije i uz finansijsku podršku...

Opširnije >>>

Održan sastanak akreditora/ki NAPOR

U petak 14. jula 2017. od 11.00 do 17.00h u sali za prezentacije Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima grada Beograda, odmah nakon obuke za predstavnike/ce organizacija koji učestvuju u 5 ciklusu procesa (re)akreditacije održan je sastanak...

Opširnije >>>

Održan kurs o radu sa društveno osetljivim grupama prema principima...

Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom praktičara/ki omladinskog rada NAPOR, Krovnom oraganizacijom mladih Srbije KOMS i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade sprovodi projekat pod nazivom "Uključivanje uživo" koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike...

Opširnije >>>

Doktori za nezaposlenost

banner1

Strateški partneri:

 

 

logo mos onlygrbsrbijamanji

 

 

 

 

 

  

 

koms logo

 

Asocijacija KZM LOGO

  

BITMAP logo YOU SEE SBM

 

Poziv za mentore/ke i članove/ice komisije za validaciju
utorak, 09 maj 2017 14:58

Tokom 2017. godine NAPOR realizuje proces validacije prethodno stečenih kompetencija u omladinskom radu za 10 kandidata/kinja koji mogu validirati kompetencije za omladinskog lidera/ku ili omladinskog radnika/cu.


U skladu sa Mehanizmom za validaciju, proces validacije započinje ulaznom procenom kompetencija zainteresovanih kandidata/kinja. Ovim putem raspisujemo poziv za tri člana/ice komisije koji u prijavi dostavljaju Obrazac b.

U okviru procesa biće angažovana dva mentora/ke koji će kandidate/kinje podržavati i procenjivati njihove kompetencije. Poziv sadrži sve detaljne informacije, a dokument koji treba popuniti je Obrazac a.

Opis kompetencija za stručnjaka u omladinskom radu nalaze se u dokumentu koji ovde možete preuzeti.
Rok za oba konkursa je ponedeljak, 22.05.2017. u 17h.

Budite slobodni da ove pozive prosledite svojim članovima/cama za koje smatrate da bi bili zainteresovani i da odgovaraju traženom profilu.

baner za sajt mos 2017 final

 
Poziv za kandidate/kinje za validaciju
utorak, 09 maj 2017 14:23

Validacija je namenjena praktičarima/kama u omladinskom radu, koji su zaposleni, volontiraju ili su na drugi način aktivni i angažovani u organizacijama članicama NAPOR-a, a koji su kroz neformalno i formalno obrazovanje, kao i kroz praksu u omladinskom radu stekli kompetencije za jedan od 2 nivoa zanimanja, ali ne poseduju objedinjen sertifikat u omladinskom radu.

Ove godine, u okviru projekta „Omladinski rad izvan okvira“, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, u proces validacije biće uključeno 10 kandidata/kinja.

Više informacija o procesu validacije možete naći u dokumentu Mehanizam za validaciju, dok se o vremenskom planu, rokovima i uslovima za prijavu na ovogodišnji ciklus validacije možete informisati putem Poziva.

Obrazac Prilog 1 obavezan je za sve kandidate, a ukoliko konkurišete za validaciju kompetencija na nivou omladinski lider/ka neophodno je ispuniti PRILOG 2B, dok se za zanimanje omladinski radnik/ca ispunjava obrazac PRILOG 2A.

Rok za prijavu zainteresovanih kandidata/kinja je 22.05.2017. u 17h, a za više informacija možete kontaktirati Ivanu Volf.

Baner_za_memorandum.jpg

 
Poziv za članove/ice radne grupe za Statut
utorak, 09 maj 2017 09:52

Na Skupštini (Niš, 2016.) doneta je odluka da se do naredne Skupštine oformi radna grupa koja će unaprediti interne politike i procedure NAPOR-a. Odluka je doneta na osnovu identifikovane potrebe za revizijom Statuta, Pravilnika o radu NAPORa i ostalih pratećih dokumenata koji trenutno nisu u skladu sa potrebama članstva i otežavaju rad asocijacije.
NAPOR poziva svoje punopravne i pridružene članice da delegiraju svoje predstavnike u radnu grupu. Grupa će imati 5 članova/ica. Sekretarijat NAPORa pripremiće strategiju i plan rada, materijal i facilitiraće proces rada u grupi.

Detaljne informacije možete pronaći u pozivu.

Baner_za_memorandum.jpg

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 5 od 66