AKTUELNOSTI


Poziv na strukturirani dijalog

bitmap logo you see   sbm

Poštovani/e mladi, omladinski radnici/e, omladinski lideri/ke i predstavnici/e kancelarija za mlade,

Proces razvoja modela...

Opširnije >>>

Radionice u okviru validacije prethodno stečenih kompetencija

Radionica validacija flajer webU okviru završnog dela procesa validacije prethodno stečenih kompetencija u omladinskom radu - Dana procene, pozivamo mlade da se uključe u jednosatne radionice koje će kandidati i kandidatkinje...

Opširnije >>>

Poziv na regionalne javne tribine „UZDRAVLJE!"

NAPOR, KOMS i Asocijacija KZM Vas pozivaju da učestvujete u 4 regionalne konferencije pod nazivom „Uzdravlje!“ koje će se od 06. oktobra do 10. novembra 2017. godine održati u Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu i Nišu. Tribine predstavljaju nastavak...

Opširnije >>>

Poziv za člana/icu komisije za procenu kandidata/kinja za validaciju

graduation 2014NAPOR otvara konkurs za jednu osobu koja će učestvovati...

Opširnije >>>

Doktori za nezaposlenost

banner1

Strateški partneri:

 

 

logo mos onlygrbsrbijamanji

 

 

 

 

 

  

 

koms logo

 

Asocijacija KZM LOGO

  

BITMAP logo YOU SEE SBM

 

JAVNI POZIV organizacijama članicama za akreditaciju za sprovođenje obrazovno-nastavnih planova kroz projekat „Kvalitetni servisi za mlade – korak ka održivom lokalnom razvoju“ NAPOR
ponedeljak, 30 april 2012 13:58

U okviru projekta „Kvalitetni servisi za mlade – korak ka održivom lokalnom razvoju“ koji se sprovodi u partnerstvu sa USAID projektom održivog lokalnog razvoja, NAPOR u 2012.godini nastavlja sa primenom razvijenih mehanizama u svrhu osiguranja kvaliteta omladinskog rada. Projekat će biti realizovan kroz sledeće aktivnosti:

  • Prijavljivanje i procenu kompetencija koordinatora kancelarija za mlade
  • Obuku 25-30 koordinatora kancelarija za mlade kroz primenu kurikuluma neformalnog obrazovanja za „koordinatora programa omladinskog rada“
  • Validaciju prethodno stečenih kompetencija za zanimanje „koordinator programa omladinskog rada“
  • Organizovanje međunarodnog stručnog skupa „Osiguranje kvaliteta servisa za mlade“

Aktivnost koja prethodi sprovođenju obuka koordinatora KzM kroz primenu kurikuluma za koordinatora programa omladinskog rada (II nivo zanimanja omladinskog radnika/ce) jeste licenciranje članica NAPOR za sprovođenje kurikuluma.

Ovim putem NAPOR poziva organizacije članice da se prijave na konkurs za sprovođenje obuke za sticanje zvanja koordinatora programa omladinskog rada (II nivo zanimanja). U nastavku teksta možete naći tekst javnog poziva i potrebnu dokumentaciju (obrasce) za prijavu.

Javni poziv >>>

Obrazac A >>>

Obrazac B >>>

Obrazac V >>>

 
Istraživanje o uslugama za mlade na lokalnom nivou
ponedeljak, 30 april 2012 11:07

Na portalu Tvoj stav, NAPOR je postavio upitnik kojim želimo da identifikujemo i detaljnije ispitamo postojeće usluge za mlade na lokalnom nivou (aktivnosti, projekti ili programi koji odgovaraju na potrebe mladih). Istražujemo ŠTA predstavljaju te usluge, GDE se one pružaju i KAKO se obezbeđuje njihova realizacija i kvalitet. Upitnikom želimo da ispitamo predstavnike (zaposlene / volontere / članove)  pružalaca usluga za mlade na lokalnom nivou (ustanova/ institucija/ organizacija/ služba/ kancelarija/ klubova) o njihovim stavovima na ove teme.

Odgorove ćemo prikupljati do 15. maja 2012. godine. Za popunjavanje upitnika Vam nije potrebno više od 15 minuta. Pozivamo Vas da popunite upitnik i prosledite poziv svim pružaocima usluga za mlade na lokalnom nivou da daju doprinos ovom istraživanju.

Popunjavanjem ovog upitnika daćete veliki doprinos zajedničkom zalaganju: NAPOR - Nacionalne asocijacije praktičara/ki omladinskog rada, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, USAID projekta održivog lokalnog razvoja, British Council, GIZ i UNICEF, u iniciranju aktivnosti usmerenih ka osiguranju kvaliteta usluga za mlade na lokalnom nivou u Srbiji, a u okviru projekta NAPOR i USAID projekta održivog lokalnog razvoja: „Kvalitetni servisi za mlade – korak ka održivom lokalnom razvoju".

 
Ovo je omladinski rad - priče iz prakse
petak, 30 mart 2012 10:16

Objavljena je zanimljiva publikacija na sajtu Youth partnership: U odbranu omladisnkog rada - Ovo je omladinski rad: priče iz prakse, koja može biti korisna omladinskim radnicima. Na našim stranicama uskoro ćete imati prilike da pronađete više linkova za korisnu literaturu u odeljku dokumenti.

 
<< Početak < Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 Sledeća > Kraj >>

Strana 63 od 69