AKTUELNOSTI


Poziv za učešće u pilot programu "Uključivanje uživo"

Beogradski centar za ljudska prava ima posebnu čast da u saradnji sa tri nacionalna saveza – Nacionalnom asocijacijom praktičara/-ki omladinskog...

Opširnije >>>

Istraživanje potreba praktičara/ki omladinskog rada za dodatnim obukama

Kako bismo unapredili programe podizanja kapaciteta praktičara/ki omladinskog rada i organizacija članica NAPOR, ove godine sprovodimo istraživanje potreba za novim obukama i drugim vidovima podrške omladinskim liderima/kama i omladinskim radnicima/cama. 

U prvoj fazi istraživanja kreiran je kratak...

Opširnije >>>

Ponovljen konkurs za licenciranje mentora/ke za validaciju

Usled naknadno uočene nepravilnosti u prijavi jedne od odabranih mentorki za validaciju prethodno stečenih kompetencija u omladinskom radu, NAPOR objavljuje ponovljeni konkurs za jednog mentora/ku.

Tokom 2017. godine NAPOR realizuje proces validacije prethodno stečenih kompetencija...

Opširnije >>>

Poziv za (RE)akreditaciju NAPOR članica

U skladu sa usvojenim strateškim planom NAPOR-a za osiguranje kvaliteta  programa omladinskog rada (NAPOR Skupština, Kragujevac 2014), objavljujemo konkurs za (RE)akreditaciju 20 (slovima: dvadeset) organizacija članica NAPOR za ostvareni kvalitet u...

Opširnije >>>

Doktori za nezaposlenost

banner1

Strateški partneri:

 

 

logo mos onlygrbsrbijamanji

 

 

 

 

 

  

 

koms logo

 

Asocijacija KZM LOGO

  

BITMAP logo YOU SEE SBM

 

Poziv za kandidate/kinje za validaciju
utorak, 09 maj 2017 14:23

Validacija je namenjena praktičarima/kama u omladinskom radu, koji su zaposleni, volontiraju ili su na drugi način aktivni i angažovani u organizacijama članicama NAPOR-a, a koji su kroz neformalno i formalno obrazovanje, kao i kroz praksu u omladinskom radu stekli kompetencije za jedan od 2 nivoa zanimanja, ali ne poseduju objedinjen sertifikat u omladinskom radu.

Ove godine, u okviru projekta „Omladinski rad izvan okvira“, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, u proces validacije biće uključeno 10 kandidata/kinja.

Više informacija o procesu validacije možete naći u dokumentu Mehanizam za validaciju, dok se o vremenskom planu, rokovima i uslovima za prijavu na ovogodišnji ciklus validacije možete informisati putem Poziva.

Obrazac Prilog 1 obavezan je za sve kandidate, a ukoliko konkurišete za validaciju kompetencija na nivou omladinski lider/ka neophodno je ispuniti PRILOG 2B, dok se za zanimanje omladinski radnik/ca ispunjava obrazac PRILOG 2A.

Rok za prijavu zainteresovanih kandidata/kinja je 22.05.2017. u 17h, a za više informacija možete kontaktirati Ivanu Volf.

Baner_za_memorandum.jpg

 
Poziv za članove/ice radne grupe za Statut
utorak, 09 maj 2017 09:52

Na Skupštini (Niš, 2016.) doneta je odluka da se do naredne Skupštine oformi radna grupa koja će unaprediti interne politike i procedure NAPOR-a. Odluka je doneta na osnovu identifikovane potrebe za revizijom Statuta, Pravilnika o radu NAPORa i ostalih pratećih dokumenata koji trenutno nisu u skladu sa potrebama članstva i otežavaju rad asocijacije.
NAPOR poziva svoje punopravne i pridružene članice da delegiraju svoje predstavnike u radnu grupu. Grupa će imati 5 članova/ica. Sekretarijat NAPORa pripremiće strategiju i plan rada, materijal i facilitiraće proces rada u grupi.

Detaljne informacije možete pronaći u pozivu.

Baner_za_memorandum.jpg

 
Potrebni online treneri/kinje
utorak, 18 april 2017 12:00

NAPOR poziva 4 trenera/kinje koji će implementirati online kurseve za podizanje kapaciteta članica za sprovođenje kvalitetnih programa omladinskog rada.

Treneri/kinje će biti zaduženi za kreiranje i sprovođenje 2 online kursa na teme koje se tiču osiguranja kvaliteta programa omladinskog rada u periodu od jula do kraja oktobra ove godine. 

Osim mogućnosti za angažman, NAPOR odabranim trenerima obezbeđuje i stručno usavršavanje u oblasti korišćenja online alata za učenje u neformalnom obrazovanju, kroz međunarodni trening kurs koji će se održati od 19. do 25.06.2017. godine u Sremskim Karlovcima.

Svi troškovi pripreme i realizacije kurseva, kao i učešća na trening kursu su obezbeđeni od strane NAPOR, kroz projekat koji finansira Erasmus + i Ministarstvo omladine i sporta, a obezbeđen je i honorar za realizaciju kurseva.

Konkurs je otvoren do ponedeljka, 24.04. u 17h, a prijave se šalju na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  

Više informacija o uslovima, načinu prijave i profilu trenera/kinja možete naći u tekstu poziva, a prijavni formular možete naći ovde.

 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 3 od 64